torstai 20. maaliskuuta 2014

Gamificate-koulutus sosiaalisessa mediassa

Kun saimme opetus- ja kulttuuriministeriöltä päätöksen, että meille on myönnetty 15 aloituspaikkaa oppisopimustyyppisen pelillistämiskoulutuksen järjestämiseen, aloimme miettimään ankarasti sitä, miten tavoittaisimme koulutuksesta kiinnostuneet. Pelillistäminen on aiheena Suomessa vieläkin varsin tuore, eikä siihen ollut muodostunut sellaista foorumia, jota kaikki kiinnostuneet seuraisivat.

Meidän ratkaisumme oli se, että pyrimme etenemään monella rintamalla. Perustimme tämän blogin ja seurasimme kirjoittelua Twitterissä, LinkedInissä ja Facebookissa. Toki myös pyrimme osallistumaan keskusteluun ja tuomaan esille koulutustamme. Meillä oli tarjota jotain sellaista, mitä ei mistään muualta saa!

Tehtävä ei ollut helppo ja työryhmällemme jäikin sellainen tunne, että emme saavuttaneet kaikki potenttiaalisia osallistujia. Tämän kevään ja hakukierroksen haasteena onkin parantaa edelleen viestintäämme ja tavoittaa mahdollisimman monta sellaista ihmistä, jotka ovat kiinnostuneita koulutuksestamme.

Jos sinua kiinnostaa, että millaista keskustelua ensimmäisen koulutuksen aikana on käyty, voit vilkaista Twitteristä hashtagilla #gamifyFIN, joka on erityisesti tämän koulutuksen keskusteluja varten luotu ryhmä. Lisäksi sekä uudelle että vanhalle koulutukselle yhteinen Facebook-ryhmä löytyy osoitteesta:  http://www.facebook.com/groups/479030395500058/. Liity ihmeessä mukaan, jos haluat seurata koulutukseen liittyviä asioita tarkemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti