torstai 23. toukokuuta 2013

Missä ne pelillistämiskoulutuksesta kiinnostuneet on?

Koulutukseen hakuaikaa on enää kahdeksan päivää jäljellä. Päätin kokeilla uusia tapoja koulutuksen markkinoinnissa ja kysyin Twitterissä, että kenelle tätä koulutusta pitäisi markkinoida. Mika Saloheimo (@salohei) ehdottikin minulle palveluyrityksiä ja markkinointitoimistoja. Kiitos! Olemme koulutusta suunniteltaessa pyrkineet huomioimaan sen, että rakenne mahdollistaisi osallistumisen monenlaisista ammateista tuleville ihmisille.

Koulusta suunniteltaessa haaveenamme olikin se, että sen aikana voisi työskennellä ryhmiä, joissa olisi vaikkapa opettaja, markkinointialan ammattilainen ja ohjelmoija. Minä ainakin näen, että onnistuakseen pelillistäminen tarvitsee kaikkien näiden ihmisten yhteistyötä. Siksi sitä olisi mielenkiintoista harjoitella myös koulutuksen aikana. Mitä sinä olet mieltä tästä unelmasta?
 
Pelilistäminen aiheen on sellainen, että se ei ole vielä levinnyt kovinkaan laajalle yrityksissä Suomessa. Aihetta on kyllä käsitelty jonkun verran sosiaalisessa mediassa, mutta termi ei varmastikaan ole suurelle yleisölle tuttu. Twitterissä käydään keskustelua hashtageilla #pelillistäminen ja #gamification, mutta tuntumani on, että siellä keskustelua käyvät jo varsin pitkälle asiaan perehtyneet. Vai olenko aivan hakoteillä?

Heitänkin teille haasteen. Missä ovat ne aiheesta kiinnostuneet ihmiset, jotka haluaisivat lähteä selvittelemään, että mitä pelillistäminen voisi tuoda heidän työhönsä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti